The end of term 1.

Så! Nu är det över! Äntligen så ska vi börja på termin 2! Ända sedan vi började skolan så har lärarna sagt till oss att "det blir bättre i termin 2 då ni fått välja vad ni ska specialisera er i". Alla som började film och tv i januari visste inte vad de ville göra, men jag visste ju redan, så det blev lite långtråkigt ibland. Men såå lärorikt det varit!

Denna veckan har vi bara hållt på med drama, teater. Det har vart en lagom vecka, inte allt för mycket att göra. I alla fall inte för mig som bara hade 4 repliker. Jag trivdes jättebra med min grupp! Så det kommer att bli lite synd att splittras nu.. Men samtidigt så kommer det att bli så kul att få jobba med smink och allt sånt!

Nu efter en jätte mysig avslutning med delad lunch och sketcher, tal och musik så laddar vi inför fest in tha Uni house ikväll! Ska bli så kul att träffa många från skolan som avslut på denna termin. Ja, vi är taggade! Evelina sover och Jolyn är nere i sitt rum i källaren. Jg ska väl gå och köpa chips och sprite till Evelina snart för jag är lite smått uttråkad.. Och därav bilds med olika ljuseffekter, haha! Asså för att jag är uttråkad.

Puss och kram så länge!

Fick i förrgår beskedet om man kommit in på sitt förstahandsval och det gjorde jag! Woho! Valde inte ens ett andrahandsval, haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0