Nu har det börjat på riktigt!

Nu när vi är två veckor in på termin 3 så känner man hur pressen ökar, alla blir mer seriösa med filmerna och fritiden blir allt mindre.
Denna vecka som vart har vi haft ett projekt som kallades för encounter. Vet inte om jag kan säga att allt var roligt, haha! Jobbade med en tjej som är hur go som helst, men inte så aktiv i sitt arbete så kändes som om jag fick ta på mig så mycket mer ansvar än vad jag hade behövt om hon hade visat mer intresse. Men de senaste tre dagarna var det äntligen dax för de inspelning! Så gött att det är över! Det var roligt att jobba med olika personer för man lärde känna massa nya personer. Det var det roligaste!
Så skolan blir ganska stressig för samtidigt som vi filmade encounter så förbereder vi för nästa veckas quick turn around drama som kallas shortland street, finns en riktig serie som heter så här. Ska bli kul, mycket att ha i huvudet på samma gång!
Sen när skolan är slut och man kommer hem så är det tid för att jobba på våra wearable art costumes som ska vara klart om bara 6 veckor! Har designat en full costume, en mask, en peruk, en bh, och sen body art, inte så mycket att göra med det tills dagen kommer.
Ja, juste! Sen har jag en till nyhet! idag vaknade jag av ett sms från nick - han jag och Evelina hyr rum av- där han skrev "vill bara påminna er om att fotografen kommer om en timme". Fotograf som ska ta kort på huset. Det betydde att vi hade en timme på oss att städa undan alla saker vi hade på golvet inför wearable art.. Och våra garderober resväskorna.. Och torka bort mögel runt lite fönster och sånt.. Mysigt, haha! Men det gick och det ser ganska bra ut här nu faktiskt.
Anledningen till detta var att han som nicks familj hyr huset av ska sälja det, och därför måste vi flytta.. Igen. Det var inget roligt telefonsamtal att få från Evelina i torsdags kväll när jag var i skolan on set. Kom lite som en chock och vi trivs så bra där vi är så vill verkligen inte. Men idag så är första steget mot en ny plats att bo på taget..
Så Ja, det är fullt ös medvetslös för eleverna på South Seas, väldigt lärororikt! Och hur deppig jag än må låta över vissa saker så är det väldigt roligt!


RSS 2.0