Oj!

Ja tiden går fort när man har roligt!

Är tillbaka i skolan nu. Det var roligt att se alla igen och att äntligen börja termin 2 när man specialiserar sig! Jag är nu endast i byggnad 13 där all smink, kläder, rekvisita och bakgrunder tillverkas och fixas. Är så taggad!

Har fått nya grupper att jobba med nu. Förra terminen var jag med 7 supergoa människor, grupp A6, idag blev jag istället B13 för det är ny termin. Vet inte vilka alla är så det ska bli kul att lära känna dom. Man är bara i grupperna när man ska göra film, annars är jag med min klass som valt samma specialisering som mig. Det är två killar i klassen med 20 personer, så det är lite skillnad från drottning blanka, haha!

Har idag haft smink lektion, costume - kläder, cv - att marknadsföra sig själv lektion. På costume lektionen var det en gammal elev som kom och pratade om stand by costume, hon hade jobbat på spartacus serien - som alla andra som kommit och pratat i skolan verkar ha gjort. Men fick se ett klipp på två min som tagit två veckor för dom att spela in. Ganska coolt, massa blod, så ganska äckligt med.

Fortfarande väldigt långa dagar, halv 9 till 5-6. Men så roligt vi har!

Hade ett bra lov, nu har jag satt på mig pyjamas och ska snart sova.

Puss och kram!

Lite bilder från lovet,

 

Jag och Urim gick på prommenad till havet, köpte lite ost och kex och TIMTAMS innan, super goda kakor! på Countdown. lilla mataffären i Sunny Nook. Urim tog min kamera...
Överraskade vår vän Lina på hennes födelsedag!
Drog till enn bar och åt pizza på kvällen! Mumma!
 
Sen kom Braden och joinade oss också, eller kom tillbaka. Det var han som körde oss till Whangaparua.
 
Puss puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0