Sådär bra kanske,

Nej, jag skriver nog inte mer på engelska i alla fall, bara på Facebook.

Har precis vaknat upp till en ny torsdag och det barkar bli en solig dag idag igen. Känns så konstigt att se bilder från Sverige och att det fortfarande är kallt där! Har ju liksom vant mig vid sommar nu, för typ 7 veckor sen.

Var på en rolig aktivitet i kyrkan igår kväll och lärde känna massa goa kvinnor! Kom hem halv 12 för att jag och Urim satt i bilen och snacka om allt och inget i bilen utanför i typ en timme, så härligt! Börjar känna mig lite mer bekväm med att prata engelska nu, det flyter på lite bättre än innan.

Skolan var super seg igår. Brandlarmet gick igång för att någon satt upp en av lamporna, strålkastarna för nära brandalarms sensorn, så brandbilar kom och vi stod ute och vänta.

Sen hade vi en ganska cool lektion, gjorde bildspel i direktsändning i tv studion, jag hade först hand om camera 2 och sen så var jag personen i kontrollrummet som klippte till när directorn sa till. Det var korta klipp, så det var lite svårt med cameran, hade lite problem med att se vad det var jag skulle göra och hinna göra det ex "pan from L-R" speciellt de tre sista för då skulle man hinna vända pappret.. Det hann inte jag första gången. Men det vart väldigt kul att prova!

Nu ska jag fixa mig till skolan!

Cheers!

 
Sunset, Albany och någon mer går här. Min Kyrka! - Sunset road
 
 
 
Jätte trevliga var dom! Kom på att ta kort efteråt, typiskt. Så här har massa redan åkt hem. Men det var mysigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0