Segt värre!

Älskar sånna dagar! Evelina, jag och Jolyn var på typ klassfest igår om man kan kalla det för det, mysigt att lära känna dom få som kom lite bättre, även om vi tre mest hängde. Men många skratt blev det! Det är därför vi inte gör så mycket idag, Evelina mår inte sitt bästa idag..

I alla fall! Jag kom precis tillbaka från min andra joggingtur här i nya Zeeland. Känns väldigt bra! Nu ska jag komma igång igen! Tjoho! Mata Urims katt på vägen för dom är bortresta. Kul att kunna hjälpa till lite grann.

Jag har äntligen lyckats att fixa så internet fungerar på datorn, så nu efter att jag duschat, ska jag komma ikapp med filmtittandet! Alla dessa filmer som man måste ha sett, skäms ju lite att jag inte sett så mycket som jag trodde att jag hade. Började se pulp fiction och redan i förta scenen är det ett fel med en servett som ligger på bordet i Caféet och sen i nästa shot är den inte där och sen kommer den tillbaka! Haha! Älskar att jag tänker på sånt nu när jag ser film! Sen ska jag se braveheart.. Jag vet, dåligt att jag inte sett den.. Men NU ska jag!

Puss och kram!

När man ibland har lite långtråkigt..


Glad påsk på er alla!

Känns väldigt underligt och konstigt att sitta här på andra sidan jorden utan sin familj och inte ens tänka på att det är påsk. Lite tomt känns det allt.

Så sjukt skönt att vara ledig och inte behöva gå upp tidigt idag! Jag firade ledigheten igår med kex vindrovor och brieost när jag kom hem från institutet och efterhänget på McDonalds. Det är tydligen där man hänger.

Känns som jag åkt tillbaka typ 5 år i tiden då det var coolt att köra moppe och hänga på McDonalds, för det är det många som gör här, haha!

I alla fall! Somna sent och gick upp sent. Tror jag skulle ha skypat med någon nu men kan inte komma på vem det var, förlåt om du redan har gått och lagt dig för att jag vaknade sent.

Nu ska jag fortsätta med storstädningen i vårt rum, Evelina är i full gång så får väl hänga på nu,

Pussar och kramar och ha det riktigt bra!


Taggad för en ny dag!

Igår var så underbart roligt! Har tema news i skolan för två veckor och jag sminkade igår de reportrar och presentatörer som skulle presentera nyheterna i studion. Det var galet kul! Lång dag, kom hem vid 7, men så mycket roligare att vara på art avdelningen än att vara på lektioner om ex. vad producenterna gör.

Idag ska jag sminka zombies, för har ingen uppgift i nyheterna. Ska bli super kul! Dom fotograferas i fotostudion av fotografer så det blir så bra bilder! Kollade en snabbis igår på geishorna som blev fotograferade och det såg super bra ut!

Nu måste jag skynda mig! Börjar klockan 8.

Puss och kram!


lycklig.

Har sovit typ fyra timmar inatt, men lika glad är jag för det. Var på en hejdå grej för en tjej som bott här i ett år och åker tillbaka till USA, igår kväll så kom hem sent. Hade fortfarande lite kvar att göra på mitt Perfume Project. En film, perfume. Ganska konstig har jag hört men se den om ni vill. Har bara sett en scen i den. Men i alla fall, uppgiften var att skapa en bakgrunds karaktär till den scenen som vi sett från den filmen. Blev klar idag på rasten! Blev okej klar med texten igår vid två tiden i natt.

Så sjukt skönt att ha det inlämnat nu! Fick även veta att jag klarat Health and Safety provet som jag fick göra om i torsdags. Sån lättnad!

Sista lektionen idag var art och design. ÄNTLIGEN börjar det på riktigt! Det har vart kul att lära sig det andra också, men ska sminka imån! Så idag gick vi igenom en del om vad som ska göras imån. Slutade tidigare idag. Vid tre tiden.

Nu så sitter jag här på rummet. har ätit äggmacka och väntar på att jag ska åka på YSA home evening sak. Ska göra milkshakes! Kanske kommer det upp någon bild sen. Vem vet?

PUSSSSSSSSS!

Oh happy day!

Jag har pluggat och färgat håret idag medan Evelina, Cecilia och Sarah åkte in till stan till en Skandinavisk liten butik och Evelina kom hem med det jag saknar mest av allt! KNÄCKEBRÖD! Så nu ska jag äntligen äta god ostmacka igen! Som jag har saknat det!


Resultatet för idag..

Jag ska fortsätta färga imån istället. Kanske får köpa slingor också efter att jag använt hårfärgen jag köpte ikväll och silver schampot.. Ja, får se hur det blir helt enkelt.. Varför ska jag alltid göra dessa spontana saker som alltid blir så fel? Att jag aldrig lär mig.. Haha!


Nytt hår!

Förra lördagen klippte jag av allt, idag slungade jag Evelinas hår och det blev jättesnyggt! Jag blev så sugen på att prova blont jag med så efter skolan köpte jag en blekning och en annan i en annan ton för att det inte skulle bli gult.. Men så lätt var det inte. Blekningen satte sig bra i hårbotten typ och blev VÄLDIGT gult så fick skjuts av jolyn ner till countdown, mataffären och köpte nåt för gult förgat hår som gjöt att det inte blir gult och en till blekning i en annan ton som inte är så gul..

Nu sitter jag med färg i håret för tredje gången idag. Jag vet att man inte ska. Skulle egentligen vänta 2 veckor typ.. Men NO WAY att jag går ut såhär! Haha!

Önska mig lycka till!


Segt, men okej

Har börjat vänja mig vid skolan nu.. Tror jag. Det kändes inte så jobbigt att lyssna och har lättare att förstå och så, börjar bli bra.

Idag var jag i skolan från halv 9 till 7. Hade vår första grund introduktion till smink idag. På onsdag gör jag min första make till den första riktiga scenen som vi ska filma. Temat är looks and glances. Ska vara en 30-60 sek film men såå mycket att tänka på! Jätte kul! Har kollat bakgrund om karaktärerna och haft Cast fitting med skådespelarna. Första gången vi filmar med dem. Har bara gjort intervjuer med oss själva innan.

Inne på vecka 7. Vecka 11 börjar den nya terminen och då börjar sminket på riktigt! Det är då man ska ha valt inriktning, än så länge provar vi på allt. Att vara regissör, inget för mig!, producent, mycket papper!!, ljus, väldigt svårt!, ljud, än så länge inte så avancerat men efter lektionen idag om vad man i framtiden ska göra så insåg jag att det är rätt så mycket att tänka på där med, kamera, filma olika sekvenser och storlekar kan vara mer att tänka på än man tror, bilderna man filmar ska kunna berätta en story utan att någon med ord berättar. Sen editing - klippa ihop film, det är lite kul men fortfarande mer att tänka på än vad jag innan trott, att få ihop filmen, sista touchen, ge känslor till filmen. Det sista är art department som klär filmen allt från bakgrund till smink. Det passar nog mig bäst tror jag, känns skönt att kunna smink biten hyfsat bra. Även om man alltid kan lära sig nya saker i smink så känns det bra att ha erfarenhet i alla fall. Sen säger alla olika om vad som är bra och mindre bra att göra, olika taktiker. Gäller väl bara att hitta vad som funkar bäst för en själv.

Det var kul att höra vad allie hade att säga idag. Det var en del som inte våra lärare på drottning blanka lärde oss, så kul att vara med och höra the basic stuff igen!

Nu ska jag sova.
Puss och kram!!

Detta gjorde jag idag, rehearsal med skådisarna idag.


Nu var det ett tag sedan senast!

Jag har haft en såå bra helg! Känner mig så lycklig över att ha träffat så många nya människor och att folk från kyrkan nu börjar snacka med mig mer som en vän och mindre som en som bara hälsar på. Jag har börjat fatta att jag ska stanna här ett tag nu, och dom börjar nog fatta att dom inte kommer bli av med mig så lätt, haha!

Har typ inte vart hemma någonting denna helgen, har vart galet! Fredags var jag i södra delen av Auckland, dansa dansa! Och sen vidare till klubbarna i Auckland city. Jag och tre super coola tjejor från glenfield där jag bor. Igår, lördags så drog jag till Hamilton över dagen, två timmar ifrån Auckland och det var amazing! Landskapet på vägen dit var så vackert! Och personerna i bilen var hur grymma som helst! Hade så roligt! Och idag var bara hur bra som helst! Kom precis hem från södra Auckland, samma ställe som i fredags. Och träffa massa super goa tjejer därifrån! Så snälla och goa och vackra! Från öarna, så coolt!

Runt två tiden idag så var det en liten jordbävning, inget farligt. Så om ni hör något om det på nyheterna så var lugna! Ingen skada skedd! Jag låg och sov.. Var hemma hos min kära vän Urim och vi hade precis kollat film - a thousend word, inte bra enligt mig, ganska lame - i alla fall, vi somnade där i sängarna och plötsligt vaknade jag av att det skakade och det lät som det gör i filmer när det är jordbävningar, saker som skakar, men halvsovandes som jag var tänkte jag att "det var nog bara någon som flyttade ett bord" och somnade om. Ja, så allvarligt var det. Såg på Facebook när jag vakna att folk hade uppdaterat sina statusar om jordbävning i Auckland, annars hade jag aldrig vetat det. Men nu har jag i alla fall vart med om det!

Puss puss!

Jag åt inte sushi, tog bara kort för det verkar se annorlunda ut från sushin i Sverige.

Jag klippte av mitt hår i lördags innan jag Urim (från Korea) och Ruby (från Kiribati) åkte och åt på denna restaurang. Dom är uppväxta här i Auckland men från början från Korea och öarna.


Just an awesome day!

Jag har vart hemma i sammanlagt 1 timme idag. Och det gillar jag! Att vara ute och flyga och flänga.

Var i skolan till klockan 6 för efter drama klassen så hade jag foto klubb. Var första gången idag och det är superkul! En liten kurs utanför skolan för oss som vill lära sig sina systemkameror bättre och ta fina bilder. Väldigt roligt!

I teaterklassen fick vi idag roller till en scen vi ska spela upp för hela skolan... Och på engelska. Dog lite. Men det ska nog gå bra. Fick rollen med minst text. TACK! För det.

Efter skolan kom jag hem, åt tacos som blev över från igår, och sen drog jag till kyrkan och hängde med goa människor hela kvällen! Känns så bra nu för jag börjar lära mig lite fler namn och känner mig mer bekväm att snacka och så, så det är lite lättare att lära känna folk. Ganska mycket lättare faktiskt, vågar var mig själv igen!

Urim skjutsa hem mig och fick veta att hon inte behöver jobba imån så hon ska på ysa aktiviteten imån kväll i alla fall! Då blev jag glad! Kommer känna endel där nu trots allt! Måste bara hitta en klänning.. Hur nu det ska gå när man slutar vid 5 tiden.. Men får fixa det på något sätt.

Puss och kram!

Min första joggingtur igår kväll! Blev 5,6 km. Känner att konditionen är på botten, men klarade det i alla fall.. Haha!


Her morning elegance

Det är en jätte bra låt! Och finns en super cool video till den låten också. Lite random information för er kanske, men har lyssnat på den låten typ 1000 gånger sedan igår kväll när jag hittade den.

Så det är vad jag gör nu, lyssnar på den bra låten och funderar och kladdar på mitt "my Auckland" project som ska vara inlämnat på måndag. Går väl sådär. Alltid kul att måla, men svårt att veta vad jag ska göra.. Har lite fler idéer så ska fortsätta se vad jag blir nöjd med.

Har precis ätit tacos här i nya Zeeland för första gången!! Super gott!! Har saknat hemmagjord tacos. Har ju ätit det, men bara ute. Men är VäLDIGT mätt nu. Gott.

kommer förhoppningsvis ut och springer senare, kom aldrig ut igår.. Gick bara, så idag hoppas jag att jag kan inviga mina nya skor på riktigt. Men än så länge ät jag för mätt och för mycket tankar på målarprojectet. Måste bli klar idag, för imån och hela helgen är fullspäckat med kul saker!

Nu måste jag fokusera,
Puss puss!



Finally settled!

Har köpt joggingskor nu, idag, äntligen!! Så glad! Ska ut och springa sen, tjo! Det var de enda som saknades, så därför jag är idag (efter typ 2 månader) officiellt inflyttad i nya Zeeland!

Skolan gick bra. Var inte jätte peppad i morse, men det blev en bra dag tillslut! Jag har vart väldigt stressad över allt som ska göras i skolan och idag skulle jag klippa ihop min intervju vilket jag inte såg så mycket fram emot. Men jag försökte se det positivt och tänka att det bara är en och en halv timme och sen är jag klar! Wiho! Så jag var sjukt glad när det var över!

Jon min lärare i editing hjälpte mig med det sista, så det kändes bra. Hade valt alla delar jag skulle ha med i min 90 sekunders intervju. Sen hjälpte han mig att få lite mera flyt mellan några klipp så det passade bättre ihop. När jag var klar var jag så glad! Och fick en high five av Jon, tycker om honom nu, efter det haha! Nä, tyckte om honom innan också, tycker om alla våra lärare, även dom som är stränga, för dom är snälla när man snackar med dom personligen.

Efter lunch åkte jag och jolyn till glenfield mall, hittade mina underbara skor där! Sen vidare till albany mall och köpte shorts att springa i och skol skriv block, sen mat och sen hem. Slutade efter lunch för hade inga mer lektioner! Såå egentligen skulle jag väl vart kvar och jobbat med lite annat, men behövde lite shopping. Tack familjen för bidrag till det! Väldigt uppskattat! Ligger i min säng med mina skor på mig, haha!

Puss och kram! Ha en lika fin tisdag som jag haft!


Händelserik Lördag

Jag vaknade en timme innan klockan ringde idag. Har kommit in i något konstigt mönster att vakna jätte tidigt nu för tiden. Kanske för att jag är så stressad över saker som måste göras, det kan ju hända lite konstiga saker med en i sånna tillfällen i livet.
 
Åkte i morse till skolan, Jag och Nik och mötte upp Shayne och Dan ifrån vår grupp för idag skulle vi till Otara Market och filma! Roligt, roligt! Jag var inte jätte pepp, och inte dom andra heller så jag låtsades vara super excited över det hela och då blev det roligare. Jag hade hand om ljudet, så gjorde inte så mycket egentligen, fick bara bära runt på massa saker. Mycket roligt.
 
När vi var klara hade vi filmat i ca fyra timmar och då kom en person och hämtade upp all utrustning för dom ska filma imån. Sen åkte vi hem igen. Jag köpte äpplen på marknaden för att vi skulle ha lite mer spännande att filma, men förutom två äpplen hade jag inte ätit mer idag, så jag åt frukost snabbt och drog sedan med Jolyn till Pasifika Festival. Den hålls varje år och det är jätte mycket folk där! Olika delar av området är olika öar. Så roligt att se och uppleva lite av de olika ö ländernas kultur! MASSOR att se. Det var väldigt ljust och varmt ute idag, så bilderna blev tyvärr inte så bra.. För ljusa. Men jag hade det roligt i alla fall! Folk dansade massa olika danser, jag tyckte det såg ganska lika dant ut, men Jolyn berättade att varje land har en egen dans. Så det var tydligen inte så likt. Kom hem lagom tidigt. Var så sjukt trött så efter våra banana splits så bestämde vi oss för att åka. Klockan var då runt sex tiden. Men det är bra att jag kan sova lite tidigare idag.
 
Är så glad att jag fick uppleva detta idag! min dag har verkligen vart underbar! Och har lärt mig såå mycket och mycket! kultur och filmning. Så det känns lyckat!
 
Puss och Kram!
 
 
På vägen till Otara Market. Ligger south of Auckland och detta är bron man åker över om man kommer norr ifrån. Vi bor på North Shore så ska man till stan från oss måste man åka här, eller ha en egen båt.
 
 
Otara Market!
 
 
 
Otara Market, Shayne, Dan och Jag. Nik tog kortet.
 
 
Pasifika Festival! - Dit jag och Jolyn åkte. Detta är hennes lands dans, cook islands. och Galet vad dom brudarna på scen kunde shaka höfterna! 
 
 
Banan, ananas och passionsfruktsglass! Kan man äta en godare middag?! Jolyn gillar inte att vara med på bild. haha!
 

God natt

Ligger typ och halvsover.. Ska upp tidigt imån även om det är helg och så. Ska filma ett projekt imån. Jag dan, Nik och Shayne i min grupp, jag har hand om ljudet när vi ska gå runt ned cameran och mikrofon och prata med folk på otara market, känner mig lite cool, haha!

Idag gjorde gruppen klart de sista fyra intervjuerna, varav två snackade jag i. Hade vart så mycket lättare att göra det på svenska för blev så nervös över om språket var gramatiskt rätt så tänkte liksom för mycket på det och kunde inte riktigt fokusera på det jag behövde göra som var viktigare, så det sög! Ser inte fram emot tisdag så mycket. Ska klippa ihop intervjun man intervjuade i, och jag har en seriös story om när Shayne räddar sin vän från att drunkna och jag tror jag ler i alla klipp! Inte bra. Kunde inte sluta skratta. Man hade en mikrofon så skulle först filma alla svar, sen alla frågor och shot när båda är i bilden.. Så allt filmades separat. Därför det var lite awkward i vissa stunder. Haha! Men skönt att det är över!! Såå otroligt glad för det!

Kom precis tillbaka från silo park där dom ikväll visade breakfast at tiffanys på utomhus bion. Det vart tyvärr inte jätte lyckat, köpte mat och fick vänta i typ 20-30 min, så missa början av filmen och sen när jag ätit klart så var det pause och Evelina och jolyn tyckte filmen var tråkig så vi åkte hem igen. Det var ganska kallt också när solen gått ner. MEN snackade med en kille från skolan som på något sätt är släkt med jolyn och jag har alltid sagt till evelina att han ser ut som en teddybjörn och idag när vi kolla film, i pausen, så snacka vi med honom innan vi drog och när vi sa hejdå så fick jag ju kramat honom! jag blev så lycklig, haha! han var lika snäll och go som han såg ut så det vägde upp det mindre lyckade ikväll.. Jag körde idag igen! Tjo! Andra eller egentligen tredje gången jag kör här actually,

Men nu ska jag upp om 6 timmar, så
God natt och puss och kram!


Tjolahopp tjolahej!

Kom precis hem från årets första institut lektion, super bra och mysigt! Och massa folk, lite fler kyrkisar här än hemma, typ fler i bara Auckland än vad det är i hela Sverige..

Bilder kommer så fort jag får datorn fixad, skriver från min mobil nu. Går fortfarande inte att ansluta min dator till deras internet, såg nåt begränsat med någon ip adress så finns det någon som kan nåt om sånt feel free to help! Haha!

Skolan gick också bra! Gjorde ingenting idag, eller typ inte, bra dag för att ta ikapp sånt som jag inte är klar med, så det gjorde jag.

Imån taggar jag för intervju filmning, ska intervjuas, intervjua, sätta upp ljuset och vara producent imån, önska mig lycka till! Och jag fick resultatet för provet jag gjorde och failade.. Inte riktigt okej, men det gjorde inte så mycket. 3 frågor som jag ska ta muntligt med henne, jag vet ju egentligen, det handlar bara om säkerhet, så det ska nog gå bra! Jag behöver i alla fall inte skriva om allt!

Nu slumrar Evelina så sött i sängen bredvid min, så ska nog sova jag med.

Pussar och kramar!

 
Natt bilder på vägen hem. Lite svårt utan stativ, men i  alla fall! 

Sådär bra kanske,

Nej, jag skriver nog inte mer på engelska i alla fall, bara på Facebook.

Har precis vaknat upp till en ny torsdag och det barkar bli en solig dag idag igen. Känns så konstigt att se bilder från Sverige och att det fortfarande är kallt där! Har ju liksom vant mig vid sommar nu, för typ 7 veckor sen.

Var på en rolig aktivitet i kyrkan igår kväll och lärde känna massa goa kvinnor! Kom hem halv 12 för att jag och Urim satt i bilen och snacka om allt och inget i bilen utanför i typ en timme, så härligt! Börjar känna mig lite mer bekväm med att prata engelska nu, det flyter på lite bättre än innan.

Skolan var super seg igår. Brandlarmet gick igång för att någon satt upp en av lamporna, strålkastarna för nära brandalarms sensorn, så brandbilar kom och vi stod ute och vänta.

Sen hade vi en ganska cool lektion, gjorde bildspel i direktsändning i tv studion, jag hade först hand om camera 2 och sen så var jag personen i kontrollrummet som klippte till när directorn sa till. Det var korta klipp, så det var lite svårt med cameran, hade lite problem med att se vad det var jag skulle göra och hinna göra det ex "pan from L-R" speciellt de tre sista för då skulle man hinna vända pappret.. Det hann inte jag första gången. Men det vart väldigt kul att prova!

Nu ska jag fixa mig till skolan!

Cheers!

 
Sunset, Albany och någon mer går här. Min Kyrka! - Sunset road
 
 
 
Jätte trevliga var dom! Kom på att ta kort efteråt, typiskt. Så här har massa redan åkt hem. Men det var mysigt!

During school

It's a wonderful day today! The sun is shining brighter than what it usually does, and everyone just seems to be so extremely happy! I'm sittning outside waiting for the next meeting, lecture we have one o clock, to start. This is the first break we have that's longer than 45 minutes! i think.. But it's nice to just sit here in the sun, we should probably have meetings in the crews now about stuff while we're waiting.. But i couldn't sleep last night so am a little bit tired, (but at the same time i'm not).. Strange, anyways! My point is that I sooo deserve this break! Haha!

 

 

 

Såhär ser det ut utanför min skola, inte så speciellt för dom som bor här, men jag tycker det är super coolt att vi har palmer utanför skolan!


Just one of those days

Har precis ätit kyckling, så lyxigt det kändes med lagad mat, mums.

I skolan hade jag bara en så bra dag! Vet inte riktigt vad som var annorlunda egentligen men inspelningen av de fyra första intervjuerna var jätte roligt! Slutade vid 3 när vi var klara med filmningen.

Uppgifterna är olika för intervju till intervju för att man ska få prova på allt, så idag gjorde gruppen fyra olika intervjuer och jag filmade den sista och hade hand om ljudet på den första, failade lite för ingen visste riktigt vad det innebar att ha hand om ljudet så hade kopplat något fel.. Haha! Men jag var först så dom som andra visste ju och då blev det lite lättare. Lärde mig massor på detta så det var kul! Och så snackade man mer med gruppen. Tror det var det som gjorde att jag blev så glad idag, för insåg att dom visste lika lite, eller mycket, som mig.

Efter skolan åkte vi och köpte madrass till mig, så skönt att slippa sova på luftmadrassen! Vill bara sova nu när jag har bäddat, men måste plugga först.

Så konstigt att vara hemma och ha ätit och hunnit så mycket och klockan är bara halv 6, i vanliga fall brukar vi komma hem nu.

Puss och kram!

Är det inte väldigt fina färger på den nya madrassen, eller det är faktiskt två,


Baka baka liten kaka

Efter skolan idag, som bestod av föreläsningar föreläsningar lite grupparbets-"gåigenomvadviskagörafastjagharhandomljudetsåbidrogintemycket"-tid aka rast, och lite mer föreläsningar, så åkte jag Nik och Evelina till glass fabriken där man kan köpa felgjorda förpackningar glass super billigt, och sen pak'n save mataffären. Roligt var det!

Julia, Niks fru, fyller 33 imån och dom skulle fira henne ikväll så han bad mig att baka kladdkaka!! Dom har aldrig ätit det här! Galet, men det var kul att få baka igen.

När vi handlade mat var vi tvungna att köpa allt man behöver till bakning som bunke, visp, mått och form för dom hade inte det hemma så jag peka på det som behövdes och fick senare idag inviga deras ugn! Vet inte hur dom inte kan ha använt den förr, men det är tydligen möjligt.

Kakan blev mycket uppskattad! Julia blev överraskad och glad! Och barnen var glada att den var m&ms på, gjorde som vanligt lite improvisation, glasyren blev bra, haha!

 Super mysig kväll!

God natt och pussar och kramar!

Kvällen avslutades med målarkrig! haha!

Älskar söndagar! Fortfarande

Även om jag inte kan vara hemma och mysa med släkt och vänner,

Efter kyrkan åkte jag med en familj hem, super härlig familj som är från England, coolt. Men det var härligt att bara ta det lugnt, kolla alladdin och spela spel med familjen, så mysigt att få familje känslan igen! Precis som förra veckan!

Sen kom en kille från kyrkan och hämta upp mig och några andra killar på vägen för att vara med på institut firesiden, haha! Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Men han var snäll och introducerade mig till folk när jag vart lite lost, var typ 400 pers! Från hela Auckland, Massa människor! Så roligt, och institutet börjar på torsdag så det är roligt! Den hölls i en kyrka 30 min från vart vi bor och var bredvid mtc här i Auckland! Tänkte på Robert som var här för typ ett år sedan, nu har jag också sett denna plats! Oh yeah!

Nu ska jag sova och ladda för skolan imån! Woop woop! Är inte helt av med min förkylning så måste nog sova tidigt idag, haha!

Puss och kram!

En av de första bilderna jag tog, gick förbi denna skylten mitt i stan när jag och Evelina kolla lägenheter där för länge sedan, mitt första tecken på att kyrkan existerade här, och då visste jag inte att själva kyrkan låg precis runt hörnet här,


Hejsan hoppsan

"Har man inget bra att säga så ska man inte säga något alls" har jag lärt mig i min uppväxt, så egentligen borde jag inte skriva något idag.. Jag vet att det handlar om att man inte ska säga något elakt, men idag tänker jag att "bra" även är vettiga och roliga tankar, och sånna har jag inget av idag. Tyvärr folks.

Jag har bara vilat hela dagen. Förkylningen börjar försvinna så det är bra! Bara rösten kvar nu, låter fortfarande som en halvt ihjälstrypt tupp.. Men det blir nog bra!

Jag sa ju att mitt väldigt ointressanta liv inte blev speciellt mycket intressantare idag, men jag skrev ändå!

Hoppas att ni alla har det grymt bra! Så roligt att höra om allt som händer hemma! Tack att ni håller mig uppdaterad! Men samtidigt så känns det som om det mesta är ganska mycket som vanligt, vilket gör mig väldigt glad! Jag vill inte missa FÖR mycket, haha!

Pussar och kramar!

Bilder med randoms, när jag tog kort för typ fyra veckor sedan, på klubbar.. Synd att jag radera dom andra bilderna som folk tog på mig efter att jag tagit kort på dom, hade vart kul att se nu! Haha!


Ingen skola

Jag försökte gå upp i morse men jag har blivit värre förkyld än förut så stannade hemma. Fungerade inte att ringa numret som jag skulle sjukanmäla mig på så smsa rektorn Gerben.. Till ingen nytta för vid tio tiden Lauren skolan mig och frågade om hon kunde hjälpa mig med någonting och jag lät som en halvt ihjälstrypt tupp så hon fatta att jag var sjuk.

Skypade med mina två vänner Kristin vitamin och Frida.. Emm.. Ja, Frida! Så kul att höra om livet där hemma och få babbla lite svenska med fler än Evelina, ta det inte fel, hon är go att snacka med och så snäll! Köpte tröst choklad till mig nyss!! men kul att snacka med andra vänner med ibland också, ja, ni vet!

Sen har jag inte haft något liv, uppdaterade min soundtracks lista på spotify, så har lyssnat på film musik hela dagen, japp mitt liv börjar lite smått kretsa kring film nu. Haha!

Hoppas ni får en bättre fredag än mig, eller jag har haft en bra dag, så hoppas att eran dag blir lite mer händelserik än min.

Pussar!


RSS 2.0