LÄGENHET!!

Igår så fixade vi lägenhet och det känns verkligen som ödet det här!, Som jag skrev igår så väntade vi på att klockan skulle bli två så vi kunde åka in till Auckland för att titta på de två lägenheterna som jag ringde och kollade om vi kunde få kolla på igår.
 
När vi kom in till stan så hade vi en timme på oss tills det att visningen skulle vara så vi fortsatte gå lite på gatan och gick förbi ett ställe där dom hjälper till att hitta hyreslägenheter så jag vände mig om mot denna lilla dörr och sa till Evelina att där finns ett annat sånt ställe med lägenheter så vi gick in för vi hade tid. Vi var verkligen så trötta på detta eviga letandet efter någonstans att bo och så trötta på att inte fått packa upp och känna sig lite mer hemma så vi var verkligen öppna för vad som helst bara inte för dyrt så vi gick in. Det var några före oss i kön men vi stod ändå kvar. Vi fick förslag på lägenheter och han sa att det finns inte många tre rums lägenheter, alla är nästan tagna för många vill ha det, så på ett sätt kändes det ganska kört för oss. Men så sa han att det fanns ett lägenhetshus längre ner på gatan och vi skulle kunna kolla med den ägaren för det var inom den prisklassen vi sökte, så vi gjorde det. På dörren stod det att var man intresserad så kunde man ringa ett nummer så vi gjorde det, men kom inte fram. Så vi tänkte att det var väl ingenting mer med det och gick och kollade på visningen som vi skulle till.
 
Han som hjälpte oss och visade oss runt sa sen, efter att han visat oss en extra tre rums lägenhet (med enkelbäddar så det hade inte fungerat) att han kunde fixa så vi får de två tvåorna som vi tittade på först om vi lämnade in en application senast imån. Vi sa att vi bara behövde prata med dom andra två tjejerna och det förstod han. Så vi hade fixat två lägenheter som inte kändes för bra, men han såg väl hur deppade vi var över detta och att vi var i ett stort behov av en lägenhet när Evelina svarade "yesterday" på frågan när behöver och vill ni flytta in?. Men vi gick därifrån med känslan att det blir inte bättre och detta är väl det vi får ta. Men kom då på att vi kunde testa en gång till att ringa på det andra lägenhetshuset på gatan. Så jag ringde och han svarade! Men det bröts.. prova igen och kom fram och det bröts. Så jag var redo att dra därifrån när Evelina sa till mig att prova en sista gång. Och då gick det! Så tur det var.
 
Vi kom in och fick titta på en två rums lägenhet där med och sa att vi kunde få två lägenheter av honom med när vi sa att vi fått det av dom i det andra lägenhetshuset. Men frågade om det fanns någon tre rummare som snart var ledig och han sa att det var visning på tisdag, men vi ville ju inte hålla på att gå på fler visningar och så, så vi sa att vi kunde ta den så slipper han hålla på att visa runt massa människor, Så efter mycket snack så hade vi dealat till oss lägenheten!! Kändes så sjukt underbart! Betalade depositionsavgiften och sen så var den våran! Så nu ska vi flytta på tisdag, Det känns verkligen helt fantastiskt att vi gick förbi och provade ringa igen och kom tidigare till visningen, a, allt som bara flöt på så vi kunde få den lägenheten, lite i slummen kanske men fortfarande mitt i stan så det är gött! På tisdag är min adress Hobson st 208 Auckland New Zealand! tillsammans med Sarah, Evelina och Cecilia! wiiihoooo!
 
Men än så länge är vi kvar här..
 
 
PUSS OCH KRAM

Kommentarer
Postat av: alice b

åh va kul för er!!! :D grattis! Vilken fin blogg :) ha det bäst <3

2013-01-25 @ 09:17:03
Postat av: Kristin

åååh så kul! borta bra med hemma bäst! alltså nya hemma är din lägenhet! :D

2013-01-25 @ 15:26:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0